Modern aangepast gebouw

Onze school ligt centraal in het noordelijk gedeelte van Philippine. Vlakbij de sportzaal in een mooie weidse omgeving. De school is onderdeel van de Brede School Philippine aan de Mosselbank in een rustige en veilige omgeving. Het gebouw dateert uit 1978, waarna er in 1984 de westelijke vleugel is aangebouwd. In 2003 is de totale nieuwe brede school opgeleverd. Het gebouw bestaat uit één bouwlaag, waarbij de lokalen zijn gelegen rondom een grote gemeenschappelijke ruimte. In 2005 is er een nieuw lokaal opgeleverd en is de kantoorruimte veranderd.

In de loop van het huidige schooljaar zal het schoolgebouw worden aangepast zodat de nieuwe samenwerkingsschool volgend schooljaar samen met onder andere gebruikers als kinderopvang en bibliotheek  in het gebouw kan werken.

Uitdagend schoolplein

Op het schoolplein zijn speelvoorzieningen voor de kinderen aangebracht, zoals zandbak, klimrek, hinkelbanen, knikkerputjes en andere speelattributen en diverse bankjes.
Het afgelopen schooljaar hebben we nieuwe speel- en klimtoestellen aangeschaft om ons plein nog aantrekkelijker te maken voor onze kinderen. Rond de brede school zijn ook uitdagende speeltoestellen, die tevens na schooltijd en in de weekenden kunnen worden gebruikt.